Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: 2018-ig hosszabbítanának a Fáraóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságban szereplő AC Milan együttesénél köztudott az, hogy a jövő csapatát építik, s a csapatnál e szerint járnak el, hiszen nem vesznek idősebb játékosokat, illetve a fiatalokkal hosszú távú szerződéseket szeretnének kötni.

Az olasz klub a hírek szerint meghosszabbítaná Stephan El Shaarawy szerződését, akinek a kontraktusa 2017 nyaráig szól, s ezt újabb 12 hónappal megtoldanák a Milánóiak, emellett a játékos fizetését is megemelnék. A pletykák szerint a támadó ügynöke tegnap találkozott a piros – feketék vezetőségével, hogy az új szerződésről tárgyaljanak.

A még mindössze 20 esztendős, olasz válogatott játékos, idén robbant be igazán a futballvilágba azzal, hogy szinte egymaga vitte a vállán csapatát az AC Milant, amely a szezont borzasztóan kezdte, de az utóbbi időben egyre jobb teljesítmény nyújtására képesek.

El Shaarawy a hírek szerint mindössze 800 ezer eurót keres évente, ami valljuk be, hogy nem sok, főleg azért a teljesítményért amit nyújt, hiszen az olasz bajnokság góllövőlistáján a második helyet foglalja el 15 találattal Cavani mögött.

Báló Bence