Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A. – A Farkasok zebrára éhesek

Nehéz meccsek várnak az olasz nagycsapatokra az olasz bajnokság 25. fordulójában. Az egyre jobb formát mutató Milan a Parmát fogadja, az Inter Firenzében vizitál, míg az ”öreg hölgy” római vendégjátéka gólzáporos meccset ígér a talján foci szerelmeseinek.

Milan-Parma: Mario Balotelli érkezésével feltámadni látszik a poraiból az AC Milan, visszatért a nemzetközi kupaszereplésért zajló versenybe, újabban már BL-helyről álmodoznak a milánói klubnál. A Parma a mérleg nyelve ebben a szezonban: nyolc győzelem mellett ugyanennyi döntetlen és vereség áll a csapat neve mellett. Roberto Donadoni meglepetésre készül egykori csapata ellen, ám hazai pályán a ”Super Marióval feltuningolt” piros-feketék a találkozó esélyesei.

Fiorentina-Inter: A másik milánói óriás Firenzébe látogatása sem ígérkezik sétagaloppnak, pláne a hétközi Európa liga összecsapás után. A Fiorentina jelenleg gyengélkedik a bajnokságban, legutóbbi öt meccséből mindössze egyet nyert és hármat veszített Vincenzo Montella együttese. A ”sneijdertelenített” kék-feketék sincsenek épp bombaformában, igaz ők legalább két győzelmet fel tudnak mutatni az újévben.

Roma-Juventus: Az edzőváltáson átesett AS Roma első győzelmére készül az idei esztendőben, Tottiék a Juventus ellen feledtetnék a gyenge szereplést. – Rendkívül fontos meccshez érkeztünk, ezt mindnyájan tudjuk. Ellenfelünk a Juventus, remek csapat, már ha ezt egyáltalán hangsúlyoznom kell. Sokat elemeztük, mi történt a Sampdoria ellen. De ez akkor történt, a meccset lefújták, és én már előre tekintek. Együtt nyerünk, együtt veszítünk, a fájdalmat és az örömöt is meg kell osztanunk egymással – mondta Totti.
A torinóiak jó passzban vannak, hétközben a Celticet páholták el a BL-ben, a bajnokságban pedig szinte elfelejtett kikapni a csapat. Mindkét gárda ötven gólnál tart a Serie A-ban, nagy különbség azonban, hogy a Roma 45 gólt kapott, míg Juve csak 16 alkalommal kapitulált. Nem sok jót ígér a farkasoknak, hogy legutóbb 2004-ben győzték le otthon a Juvét…

péntek
20.45 Milan-Parma (Tv: SportKlub)

szombat
18.45 Chievo-Palermo (Tv: Sportklub)
20.45 Roma-Juventus (Tv: Sportklub)

vasárnap
15.00 Catania-Bologna
15.00 Napoli-Sampdoria (Tv: Sportklub)
15.00 Pescara-Cagliari
15.00 Torino-Atalanta
20.45 Fiorentina-Inter (Tv: Sportklub)

hétfő
20.45 Siena-Lazio (Tv: Sportklub)

Veres Péter