Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FA kupa 5. forduló: Véget ért a lutoni álom – VIDEÓ a gólokról:

Egy félidő alatt eldöntötte a továbbjutás sorsát a Millwall az ötödik ligás Luton ellen az FA kupában. A hazaiaknál pályára lépő Kovács János az első két gólban alaposan benne volt.

A Luton történelmi tettet végrehajtva 1-0-ra nyert a Premier League-ben szereplő Norwich otthonában a negyedik fordulóban. 1989 januárjában volt példa arra legutóbb, hogy ”ligán kívüli” együttes elbúcsúztasson egy élvonalbeli csapatot.

Tíz percig élt a”kalaposok” reménye a Millwall ellen, a lutoniak magyar védője, Kovács János egy hazaadást röviden adott vissza és mire eszmélt volna James Henry már gólnak örülhetett. Aktívabban kezdte a meccset a Luton, ám a félidő derekára már érezhetően alábbhagyott a hazaiak lendülete. A hajrában megduplázták előnyük az ”oroszlánok”, Henry forgatta be Kovácsot, beadása Hulse-t találta meg, aki hihetetlen mozdulattal a bal alsóba kanalazta a játékszert.
A második félidőben folytatódott a Luton pokoljárása, egy kapu előtti kavarodás után N’Guessan is betalált, eldöntve a nyolc közé jutást. A Millwall a Manchester United-Reading párharc győztesével találkozik a következő fordulóban.

Luton-Millwall 0-3
Gólszerzők: Henry (10.), Hulse (36.), N’Guessan (86.)


Luton Town 0-1 Millwall (Gol de Henry) FA CUP by DaniDV


Luton Town 0-2 Millwall (Gol de Hulse) FA CUP by DaniDV


LU0MI3 by Samu21213

Veres Péter