Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cazorla: A Bayern, vagy a Barca nyeri meg a Bajnokok Ligáját

Santiago Cazorla, az Arsenal spanyol sztárja készen áll arra, hogy klubjával a Bajnokok Ligájában tudjon bizonyítani a tavasszal. A londoni együttes a holnapi nap folyamán fogadja az Emirates-ben a Bayern Münchent.

Az Ágyúsok nyári szerzeményét, mint a csapat egyik kulcsemberét, természetesen megszólaltatták a keddi találkozóval kapcsolatban:
,,A Bayern nagyon, nagyon nehéz ellenfél. Ennek ellenére élvezni fogjuk a játékot, és a legjobbat fogjuk magunkból kihozni, a sok nagynevű játékossal szemben.” – kezdte nyilatkozatát London Santi-ja.

Cazorla nagyon óvatosan beszélt a bajorokról. Ám emlékeztetett rá, hogy Ők sem verhetetlenek, hiszen a BL legutóbbi, májusi döntőjében, hazai pályán kaptak a Chelsea-től, az esélyesség terhe mellett:
,,Az a döntő mély nyomokat hagyott, és örök tanulság: attól még, hogy a tiétek a jobb csapat, nem biztos, hogy győzni is fogtok. A Bayern egy látványos produkciót nyújtott, ám a Chelsea kihasználta a gyengeségeit, ezért nyerte utóbbi a trófeát. A meccs akkor az apró különbségekről szólt, Didier Drogba az utolsó másodpercekben egyenlített, majd Robben hagyott ki egy tizenegyest. Én úgy számoltam, ha utóbbi nem hibázott volna, a Bayern nyert volna. A németek akkor tavasszal ki tudták ejteni a Real Madridot, ami figyelemre méltó tett volt, erre rajtuk kívül csak a Barcelona képes. Ezért is vélem úgy, hogy ez a két együttes az idei favorit, a végső győzelemre.” – összegzett Cazorla.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő 1. mérkőzés
Arsenal – Bayern München, kedd – 20:45 (tv: Sport 1, 20:00 – élő, HD adás)

Szerző: Balogh József