Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Arséne Wenger kiakadt a sajtótájékoztatón

Arséne Wenger igencsak rossz néven vette az újságírók kíváncsiságát az Arsenal – Bayern München mérkőzés előtt tartott hivatalos sajtótájékoztatón. A francia szakember felháborodott, hiszen a sajtó képviselő nem feltétlenül a párharc kapcsán tették fel kérdéseiket.

Arséne Wenger zokon vette, hogy például olyan kérdéseket intéztek hozzá, amelyek az Arsenal hétvégi FA kupa kiesésével kapcsolatosak. „Azt hiszem ezzel elkéstek pár napot. Ez egy teljesen más sajtótájékoztató a Bajnok Ligájával kapcsolatban. Már minden véleményemet elmondtam szombaton az FA kupamérkőzés után. Miért nem voltak ott akkor? Leköteleznének, ha a Bayern elleni meccsről kérdeznének.” – mérgelődött Wenger.

Arséne Wengernek saját játékosait is meg kellett védenie. „A játékosaim, akik pályára léptek szombaton mind válogatott labdarúgók. Úgy gondolom sértő rájuk nézve, hogy Önök azt feltételezik, hogy nem vettük kellően komolyan az ellenfelünket, és gyenge kezdőcsapattal álltunk fel. Négyszer megnyertem már az FA kupát, Önök pedig ezek után is megkérdezik, hogy miért nem vettem komolyan a sorozatot?” – a Francia szakvezető eléggé kikelt magából, ráadásul a sajtótájékoztató fénypontja akkor következett, amikor felvetették neki, hogy igazak-e a 2 éves szerződéshosszabbításával kapcsolatos pletykák.

„Úgy gondolom letettem már annyit az asztalra, hogy megtiszteljenek azzal, hogy arról kérdezzenek, amiért most itt vagyunk. Olyan kérdésre akarnak választ kapni, amivel egyetlen céljuk van csak, a károkozás.”

Nem szívesen lennénk Arséne Wenger helyében egy esetleges Bayern elleni vereséget követően…

Nagy Ákos