Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folytatódik a Ligakupa: Már csak nyolcan versenyben

Január utolsó napjaiban elkészítették a Ligakupa negyeddöntőinek párosítását. Az edzőtáborok után tehát hivatalosan is elkezdődik a tavaszi nagyüzem a honi futballban is.

A nyitó mérkőzésen az Eger fogadja a Győri ETO-t. Nem kérdés, hogy Pintér Attila legénysége az esélyese a párharcnak, hiszen egységesek, önbizalomtól duzzadnak. Az Eger ezzel szemben mind szakmaila, mind a hátteret illetően, de mondhatjuk azt is, hogy morálisan sincs éppen topon.

Eger – Győri ETO 13:00 v.: Szabó Zsolt

A Ferencváros immár az új szerzeményekkel a fedélzeten fogadja a Lombard Pápát, amelyben néhány vendégjátékosnak biztosan presztízsmeccs lesz, hiszen az ősszel, illetve nem oly rég még zöld-fehérben szerepelt.

Ferencváros – Pápa 16:00 v.: Andó-Szabó Sándor

A Loki székesfehérvári vendégjátéka lehet a forduló rangadója. A Videoton ma délután szerződtette a válogatott Juhász Rolandot, amivel talán a tél üzletét ütötte nyélbe. Debrecenben viszont főhet a feje Kondás Elemérnek, hiszen négy játékosára nem számíthat. Pölöskey Péter, Kulcsár Tamás, Selim Bouadla és Lucas Marcolini sem egészséges. „Bár természetesen mi is értesültünk róla, milyen eredményeket értek el a fehérváriak a felkészülési mérkőzéseiken, nem vonhatunk le ezekből különösebb tanulságokat. Már kedden elutazunk a mérkőzésre, hiszen szeretnénk minél jobban teljesíteni Székesfehérváron” – nyilatkozta Kondás a haon.hu oldalon. A mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti.

Videoton – Debrecen 16:45 v.: Iványi Zoltán – (tv: Sport1, 16:30)

Az olaszosodó Honvéd látogat Mecsekaljára. A pécsiek a téli szünetben edzáváltáson estek át, és több játékostól is megváltak. A felkészülést döcögve kezdte a Lőrincz Antal és Márton Gábor által irányított csapat, ám a közelmúltban bíztató eredményeket értek el a baranyaiak. A kispestiek olasz labdarúgókkal erősítettek télen, így valamelyest esélyesebbnek tűnnek.

Pécsi MFC – Honvéd 17:00 v.: Vad II. István

Gavalovits Sándor