Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihirdették a Napoli illetve az Inter keretét az EL visszavágóira

Walter Mazzari és Andrea Stramaccioni is kinevezte a csütörtöki Európa Liga keretét, melyekben különösebb meglepetés nincs, azonban a Napoli egyik kiválósága valószínűleg nem játszhat.

A múlt hét csütörtökön a Napoli hazai pályán megsemmisítő 3:0-s vereséget szenvedett a Viktoria Plzen ellen, így gyakorlatilag már nincs sok esélye a Kékeknek, de míg nem fújják le a visszavágót, addig bármi megtörténhet. Viszont a legrosszabb a Napoli számára most az, hogy Hamsik, akit a keretbe ugyan neveztek, valószínűleg kihagyja a csehországi visszavágót betegség miatt.

A Napoli kerete: De Sanctis, Rosati, Crispino, Britos, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Grava, Rolando, Behrami, Donadel, Dzemaili, El Kaddouri, Hamsik, Inler, Maggio, Mesto, Zuniga, Calaiò, Cavani, Insigne, Pandev

Szintén a múlt hét csütörtökön játszott az Inter is, mely hazai pályán győzött 2:0-ra a CFR Cluj ellen és minden bizonnyal tovább is fognak jutni, de az Internek is akadhatnak gondjai, mert nem játszhat sérülés miatt Diego Milito.

Az Inter kerete: Handanovic, Belec, Di Gennaro, Silvestre, Ranocchia, Chivu, Juan, Pereira, Jonathan, Nagatomo, Zanetti, Kovacic, Alvarez, Guarin, Cambiasso, Gargano, Benassi, Pasa, Palacio, Terrani, Cassano

Báló Bence