Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sajtóhír: Olasz válogatott játékost igazolna az Inter

Olasz sajtóértesülések szerint az Internazionale csapata kész harcba szállni a Bologna támadó középpályásért, Diamantiért.

Az olasz válogatott játékos az idei szezonban egészen felkapott lett, hiszen remek teljesítményt nyújtott eddig a klubjában, s ezért több élcsapat is felfigyelt már rá, de komolyabban a Zenit érdeklődéséről lehetett hallani.

A korábban a West Hamban is megfordult játékosnak 2017-ben jár le a szerződése jelenlegi klubjánál, de az ügynöke szerint, ha egy BL-ben induló csapat tenne érte ajánlatot, akkor azt komolyan megfontolná.

„Alessandro jól érzi magát a Bolognánál, de nyáron több nagy csapat ajánlata közül is válogathat majd.” mondta Luca Puccinelli a Sky Sport Italiának.

„Olaszország vagy külföld? Ha a félszigeten marad, az segítheti a válogatott karrierjét, hiszen folyamatosan szem előtt lenne.”

„Azonban ha egy nagy, Bajnokok Ligájában is érdekelt klub tenne neki ajánlatot, bolond lenne, ha nem gondolná át azt.”

Az érdeklődők szemszögéből Diamantival csak egy probléma lehet, ami pedig nem más, mint az életkora, hiszen a játékos már 29 esztendős, s az Internél jelenleg fiatalítás zajlik, így kétséges a nyári Milánóba való távozása.

Báló Bence