Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jovetic a Premier League-be vágyik!

A Metro információi szerint a Fiorentina játékosa, Stevan Jovetic egy jó ajánlat esetén szívesen igazolna Angliába. Kérőkből nincs hiány, hisz az Arsenal és a City is bejelentkezett a támadóért.

A hírek szerint Joveticet az Arsenal és a Manchester City is szeretné megszerezni a nyáron. Az Arsenal érdeklődése tűnik a legkomolyabbnak, a londoniak menedzsere, Arsene Wenger klubrekordot jelentő 20 millió fontot sem sajnálna kifizetni a montenegrói csatárért. 

A 23 éves játékos egyelőre jól érzi magát Firenzében, ám ha jó ajánlatot kap nem zárkózik el a váltástól. “Jól érzem magam Olaszországban, de a Premier League a labdarúgó világ csúcsa. Ki tudja? Talán egyszer lesz szerencsém ott játszani.” A Violák támadója idén nagyon éri a kaput, a szezonban lőtt 12 góljával jelenleg az ötödik az olasz góllövőlistán.

Jovetic kedden az angolok elleni sorsdöntő vb-selejtezőn bizonyíthatja, hogy rászolgált a fokozott érdeklődésére. A támadó mindenesetre optimistán várja a találkozót, állítása szerint nagyon is sebezhető az angolok védelme. “Van náluk erősebb válogatott jelen pillanatban Európában, és az angolok védelme sem a legjobb a sok hiányzó játékos miatt. De ott van Wayne Rooney, érdekes meccset várok.” – reménykedett Jovetic.

Veres Péter