Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: Portugália nem hibázhat a továbbiakban

A luzitán szélső, aki a Real Madrid mellett, a hazája válogatottját is a hátán szeretné cipelni, úgy véli, hogy kedden csak a három pont megszerzése lehet a céljuk, az azeriek elleni vb selejtezőn.

Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya hangsúlyozta, hogy a nemzeti csapatuk nem engedhet meg magának, hogy ne jusson ki a jövő évi Világbajnokságra, amelyet pont egykori gyarmatterületükön, Brazíliában rendeznek.

A ,,Seleccao” múlt pénteken izgalmas, a végletekig kiélezett találkozón 3-3-as döntetlent ért el Izraelben. Legnagyobb gondjuk pedig az, hogy csak a harmadik helyen állnak az F jelű csoport táblázatán, négy ponttal kevesebbet begyűjtve, mint az éllovas oroszok, akik ráadásul még eggyel kevesebbet is játszottak.

,,Innentől kezdve nulla hibázási lehetőségünk van.” – kezdte Ronaldo, aki egyébként eltiltása ellenére mégis a csapattal marad, bár nem léphez pályára Azerbajdzsán ellen. – ,,A legegyszerűbb dolog az lett volna számomra, ha ezek után simán hazamegyek a klubomhoz, de én maradni akartam. Úgy érzem, hogy az én jelenlétem fontos lehet a csapat számára. Én még azzal is hozzájárulhatok valamennyire a sikerhez, ha nem játszhatok. Most egy kicsit szomorú vagyok, hogy nem tudok segíteni a srácoknak a pályán, de ösztönözni fogom őket, a jó eredmény eléréséért.” – zárta nyilatkozatát CR7.

Balogh József