Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Genoa: Nagy harc várható Kucka-ért

Nem is olyan rég beszámoltunk arról, hogy a Milan nyári kívánságlistáján ott szerepel Juraj Kucka a Genoa középpályása. Azonban, ha meg akarják szerezni akkor szembe kell nézniük a Napolival, ugyanis ők már ajánlatot is tettek.

11 millió euró. Pontosan ennyit ajánlott a Napoli Kucka-ért, de ezt a Genoa visszautasította, amit Rino Foschi a Genoa sportigazgatója fogalmazott meg nyilatkozatában.

„Kucka fontos tagja a csapatunknak. Sok klub szeretné őt megszerezni, ezek közül több külföldi. Nem igazán akarok beszélni a pletykákról – nincs itt az ideje. De annyit elmondhatok, hogy a Napoli tavaly nagyon szerette volna megszerezni a srácot. Felkínáltak érte 11 millió eurót. A Napoli egy élcsapat, szóval nem kizárt, hogy végül sor kerül a megállapodásra.”

A nyilatkozatból kiderül, hogy sok csapat szeretné a 26 esztendős játékost a soraiban tudni. Azonban aki egy kicsit is jobban ismeri az olasz futballt az bizonyára tudhatja, hogy a Genoa és a Milan között rendkívül jó sportdiplomáciai kapcsolat van. Rendkívül fontos és jó igazolások valamint cserék zajlottak le a két klub között az elmúlt néhány évben. Tehát nem kell majd meglepődnünk azon, ha nyártól esetleg a Rossoneri színeiben szerepel majd. Klubváltása pedig biztosra mondható.

Báló Bence