Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ambrosini maradna a Milannál

Massimo Ambrosini az AC Milan 35 esztendős középpályásának idén nyáron lejár a szerződése a San Siroban. Az esetleges hosszabbításra még nem került sor, igaz a Milan vezetősége csak júniusban fog legkorábban tárgyalni.

A Rossoneri csapatkapitányának a szerződését általában egy évre hosszabbítja meg a klub, s ezt már jó pár éve a szezon végén teszik meg. Ilyenkor mindig felröppennek a találgatások vele kapcsolatban, hogy vajon visszavonul-e vagy új klubot keres magának. Most az utóbbi zajlik le, ugyanis olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy követi Gattusot a Sion csapatához, ahol Vanczák Vilmossal is egy csapatban játszhatna. Erre azonban negatívan reagált a játékos ügynöke, miszerint ez csak alaptalan pletyka.

„Először hallok erről a lehetőségről, tényleg nem tudok róla semmit. Massimo továbbra is a legmagasabb szinten szeretne játszani, ezért nem hiszem, hogy ennek a pletykának van alapja. Az ő döntése, hogy vár a Milanra. Mint minden évben, az igazgatók megvárják a szezon végét, hogy tárgyaljanak a szerződések megújításáról.” – mondta Moreno Roggi, a középpályás ügynöke.

Báló Bence