Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rafinha már nagyon várja Guardiolát – érdekes fejlemény…

A brazil minden sorozatot figyelembe véve csupán tíz alkalommal lépett pályára ebben a szezonban, ennek ellenére kitöltené szerződését Münchenben.

Philipp Lahm mögött egyelőre nem sok babér termett a tavaly nyáron a Genoa csapatától igazolt játékos számára, ám lelkesen várja már a nyártól Jupp Heynckest váltó Guardiolát. A jelenlegi mesternél már nem valószínű, hogy fontos szerep jut neki, ezért a nyáron szeretné beverekedni magát a kezdőbe.

„Szeretnék maradni. A nyáron új edző érkezik a csapathoz Guardiola személyében, akivel nagyon várom már a közös munkát. Szeretném kitölteni a 2014-ig érvényes szerződésemet. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy hol fejezem majd be a pályafutásomat, de mivel brazil vagyok, ezért szeretnék még egy vagy két évet Brazíliában is játszani.”

A védő ezek után kitért arra is, hogy szerinte jelenlegi csapata mellett a Barca és Real Madrid alkotja Európa három legerősebb együttesét. „A Bayern a három legjobb klubcsapat között található, egy nagyszerű klubról beszélünk. Mi és talán a Barcelona, Real Madrid kettős van még a top 3-ban.”

Móra Tamás