Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Persie a Unitedtől akar visszavonulni

Robin van Persie hosszútávra tervez a Vörös Ördögöknél. A támadó a Voetbal magazinnak elárulta, hogy Manchesterben szeretné befejezni a pályafutását.

A holland gólvágó példaként tekint Ryan Giggs-re. „Giggs hamarosan tagja lesz azoknak, akik 40 fölött is a legmagasabb szinten játszanak a Szigetországban. A veterán walesi szélső az egyik valaha volt legszínesebb játékos Angliában egy igazi sporttudományi csoda”– méltatta a United ezredesét.

Van Persie remekül érzi magát Manchesterben, és azt reméli, hogy egyszer innen fog majd visszavonulni. „A következő néhány évemet Manchesterben fogom tölteni, remélhetőleg többet is, a United lehet az utolsó klubcsapatom.  Lehet, hogy még nagyon sok időt fogok eltölteni a „Vörös Ördögök” kötelékében. Számomra egy teljesen új élmény az élet itt Manchesterben, minden nap egy újabb kihívás, számomra új játékosokkal és környezettel.”

Egy biztos: A holland támadónak egyenlőre nem kell a visszavonuláson gondolkoznia, 29 évesen még jó pár szezon benne van a lábában…

Veres Péter