Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar mégis tárgyal a Barca-val?

A hírek szerint a brazil labdarúgás legnagyobb reménysége, a Santos csillaga, Neymar a nyári Konföderációs Kupát követően mégis aláír a spanyol FC Barcelonához.

A katalán tervek szerint, a brazil fenegyerek már júliusban aláírhatja kontraktusát, és az ősztől már a Nou Camp-ban boldogíthatja a socio-kat. Ugyan a 21 éves játékos korábban ő maga zárkózott el a költözködés gondolatától, legalábbis a jövő évi világbajnokság végéig, úgy tűnik, mégis megváltoztatta korábbi elhatározását, és már most új csapatba igazolna.

Daniel Alves, és Adriano, a Barca két brazíliai játékosa már korábban csábítgatta a „Blaugranas”-hoz a jövő legnagyobb sztárját(?), ám ekkor maga az érintett még nem hajlott arra, hogy Európába jöjjön bizonyítani. Ám mostanság már olyan feltevések láttak napvilágot, hogy talán nem is illik az ő játéka az öreg kontinenshez, jó neki otthon. Így talán Neymar-bna most egy kis bizonyítási vágy is éghet.

Jelen állás, illetve a goal.com állítólagos tűzhöz közeli információi szerint Neymar még részt vesz a nyári válogatott tornán, ezt pedig követően egy hetes nyaralásra megy. Július 9-én pedig Barcelonában landol, mint a megváltó, hogy aláírja szerződését a katalán sztárgárdánál. Aztán pedig reméljük, hogy nem bukott angyalként távozik, mint már oly’ sokan a gránátvörös-kékektől.

Becslések szerint a 31-szeres válogatott támadóért alsóhangon is 40-50 millió eurót kéne kipengetnie Sandro Rosell presindente-nek. Persze ebbe az összegbe könnyen „beleszállhatna”, az így gyaníthatóan létszámfelettivé váló Alexis Sánchez és/vagy David Villa eladása.

Balogh József