Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pauleta reméli, hogy Ronaldo a PSG-nél folytatja

Pedro Pauleta, a Paris Saint-Germain és a portugál válogatott egykori sztárcsatára úgy gondolja, hogy Cristano Ronaldo, a Real Madrid, és a világ egyik legjobb labdarúgója talán akkor járna a legjobban, ha a francia élklubnál folytatná a nyártól.

A spanyol kirakatcsapat luzitán csillagát ebben az idényben már többször szóba hozták a Paris Saint-Germain-nel, főleg mikor állítólag megromlott kapcsolata menedzserével, és nem érezte jól magát a „Blanco-knál”. A pletykákat azonban időről időre lehűtötte valaki, vagy valami, legutóbb például maga a gallok sportigazgatója, Leonardo tagadta Ronaldo leigazolását.

Mindezek ellenére azonban egy viszonylag bennfentes korábbi alkalmazott, a PSG volt játékosa, és megfigyelője, Pedro Pauleta, a korábbi gólvágó szerint az újgazdag klub a nyáron biztos, hogy ajánlatot fog tenni CR7-nek, és a madridiaknak.

„Azt hiszem, hogy reális esélye van annak, hogy Cristiano Ronaldo a PSG-hez kerüljön. Én magam is szeretném a klub mezében látni egyszer. A párizsiak vezetésében az emberek magasan képzettek, ők képesek bármelyik játékost megszerezni, akire szükségük van. Cristiano Ronaldo egy jelenség, az ő személyes, illetve a már itt lévő Zlatan Ibrahimovic-é több más, nagynevű profit is idevonzhat.” – nyilatkozta Pauleta.

A portugál ász szerződése egyébként 2015-ig szól, így egy esetleges vásárlónak amúgy is mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Balogh József