Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavani Párizsba költözhet Nápolyból! Jól tenné?

A francia média értesülései szerint a hamarosan eljövő holtidényben hatalmas pénzeket fog ismét megmozgatni a Paris Saint-Germain együttese. A legújabb, tuti befutónak ígérkező kiszemelt pedig nem más, mint Edinson Cavani.

Az általában jól értesült RMC rádióállomás „mindössze” 36 millióért fog gazdát cserélni az uruguayi játékos, pedig a transfermarkt.de becslése szerint is minimum 55 millióra van becsülve. PSG-hez való szerződését egyébként megkönnyítheti, hogy tavaly nyáron egyik egykori társa, Ezequiel Lavezzi már mozgott a két klub között, így Cavani-nak már egy kitaposott ösvényre kéne lépnie.

Ugyanakkor ez a lépés, egyelőre még elég bizonytalan, lévén még a párizsiaknál sem biztosak a játékos szerződtetésében. Riasztó lehet a gallok számára az is, hogy a Real is beszállt már korábban, a licit versenybe.

A részletek viszont már elég naprakésznek tűnnek, ezek szerint a 26 éves csatár négy esztendőre írna alá, szezononkénti 8,5 millió eurós fizetésért. Leszerződtetésének esélyét javítja, hogy az utóbbi időben hírbe hozott Rooney aligha csatlakozik Ancelotti legénységéhez, sőt akár még Ibrahimovic távozása sem lehetetlen, hiszen a svédet korábbi klubjával, a Juventus-szal hozták hírbe.

Balogh József