Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neuer maradni szeretne Münchenben – egyelőre

Manuel Neuer, a Bayern München 27 esztendős hálóőre a France Football-nak nyilatkozott, jövőről alkotott elképzeléseiről.

A 38-szoros válogatott kapus 2011 nyara óta a „Bőrnadrágosok” játékosa, előtte szülővárosában, Gelsenkirchen-ben, a Schalke 04 gárdájánál járta végig a szamárlétrát. Neuer jó pár éve már, hogy előbb Frank Rost-ot, a királykék, míg René Adler-t a Nationalelf kapujából golyózta ki, remek teljesítményével. Mindezt követően nem volt meglepetés, hogy a német kirakatcsapathoz csatlakozott, ahol végre idén már megnyerte a Bundesliga-t. Sőt, a hálóőr most újabb trófea bezsebelésére, a Bajnokok Ligája végső sikerére vágyik.

Mindezek, vagyis a derűs jelen ellenére Neuer-t a France Football-tól már a jövőjével kapcsolatban faggatták, lévén korábban hírlett, hogy pont a ma esti ellenfél, vagyis a Barcelona nézte ki magának, az elébb-utóbb távozó Victor Valdés helyére.

„Jelenleg egy hosszú távú, 2016 nyaráig szóló szerződésem van, de soha nem lehet tudni, hogy mi történik. Jól érzem itt magam. Címeket akarok nyerni, majd később, meglátjuk hogyan alakul…” – tartotta fenn a lehetőségét, egy esetleges távozásnak a kapus.

Balogh József