Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúdi sejk célkeresztjében a Lazio

Olasz sajtóhírek szerint a Lazio csapatát egy bizonyos Kalid al-Soaibi nevezetű Szaúd-Arábiai sejk vásárolná meg. Azonban a klub jelenlegi tulajdonosa figyelembe sem akarja venni az ajánlatot.

Claudio Lotito a Lazio tulajdonosa ennyit mondott, miután megtudta a 80 millió eurós ajánlatot. „A Lazio nem eladó. Ez az ajánlat nevetséges. A klub sokkal többet ér 80 millió eurónál.” Igaza is van, hisz egy olyan neves Olasz klubért, mint a Lazio tényleg nagyon kevés ez az ajánlat. Főleg annak tudatában, hogy a mértékadó neves transfermarkt.de német portál szerint is a klub közel 132 millió eurót ér. Tehát al-Soaibi sejk úrnak úgy tűnik, hogy sok esélye nincs ezzel az ajánlattal.

Az ajánlat tehát teljesen komoly volt és nyílván azért próbálják megszerezni a klubot, mert Lotito klubtulajdonosra már panaszkodnak a szurkolók, hogy nem költ minőségi átigazolásokra. Ennek ellenére a klub helyt áll az idei szezonban elég szépen. Igaz a bajnokság első három helyezettjébe már nem kerülnek be, de döntősek az Olasz kupában és az Európa Ligában is a negyeddöntőig meneteltek.

Báló Bence