Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Suárez sosem fog megjavulni Dzsudzsák társa szerint

A Dinamo Moszkva játékosa, Ottman Bakkal szerint, a Liverpool támadója, Luis Suárez aligha fog tanulni a mostani botrányos viselkedéséből. Történt ugyanis, hogy az uruguayi játékos megharapta Ivanovic-ot a Chelsea elleni bajnokin, és a korábbi holland válogatott emlékeztetett arra, hogy a „kannibál hajlamú” csatár már korábban elkövetett ilyet, az ő kárára is.

A vasárnap történt incidens alighanem kellemetlen emlékeket ébresztett fel a marokkói származású Bakkal-ban, ugyanis a mindig paprikás vérmérsékletű csatár egyszer már őt is megkóstolta. Akkoriban még mindketten Hollandiában játszottak. Sőt, akkor még Dzsudzsák Balázs is a PSV Eindhoven játékosa volt, akárcsak az akkori áldozat. Suárez pedig az Ajax-bna focizgatott, így igazi rangadón történ az incidens.

Akkor egy csúnya szerelés miatt kialakult kakaskodásban történt a harapás, az uruguayit a klubja is megbüntette különböző módokon, sőt maga a liga is.

Bakkal a következőképpen idézte fel az esetet, és osztotta meg gondolatait, a visszaeső „gonosztevőről”:
„Abban az időben Suárez azt mondta, hogy az egyszeri eset volt. De most mégis megismételte. Az elmúlt években úgy látszik nem tanult a leckéből, pedig képesnek kéne lennie uralnia az indulatait. Emlékszem akkor is nagy dühös volt, és a reakció volt az, hogy megharapott. Még soha nem ismertem ilyen ellentmondásos profi játékost mint ő.”

A 2010-es „Hannibálkodás”, jó étvágyat Luis!

Balogh József