Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: Pellé maradna a Feyenoord-nál

Most, a szezon végéhez közeledve, egyre csak sűrűsödnek az átigazolási pletykák. Idén, nagyjából ismét régi fényében tündököl, a javarészt feltörekvő tehetségeket foglalkoztató rotterdami klub, a Feyenoord. Közülük sokakat már szóba is hoztak kisebb-nagyobb, de a jelenleginél magasabbra taksált együttesekkel.

Graziano Pellé, ugyan még mindig csak 27 esztendős, bár társai javarészénél már így is korosabb. Az olasz kiválóság élete idényét futva, 24 gólt szerzett eddig a bajnokságban, így akár az ő magasabb szintre lépése sem lenne olyan meglepő. Ennek ellenére ő az, aki már több klubot is megjárva, tudja, hogy nem szabad mindig az első szóra ugorni, egy jónak tűnő ajánlatra, így ismerve a Serie A, gyakran mocskos üzelmeit, fontos, és hasznos tanácsokkal tudja ellátni ifjú csapattársait.
„Azt szeretném ajánlani nekik, hogy maradjanak, mert én szeretnék. Persze nem egyszerű semmit sem megjósolni ebben a mai világban, így abban sem lehetek biztos, hogy én itt fogok játszani jövőre. Maradni akarok, de mi van, ha holnap beállít egy olyan kérő, aki letesz annyit az asztalra, amennyit a Feyenoord kíván értem? Lehet, hogy végül mindenki marad, és végül mégis én távozok.”

Persze mi azért itt a fociclub.hu-nál kíváncsiak lennénk, ha valami hihetetlen oknál fogva, mégsem „rabolnák” szét a rotterdamiakat a nyáron, mire mennének a következő idényben, még inkább összeszokva, sőt akár még meg is erősítve, tudván, hogy ősztől pénz áll a házhoz. Az új szponzor szerepvállalásáról már korábban hírt adtunk, arról itt lehet tájékozódni.

Balogh József