Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: „Ez szégyen!”

Lionel Messi a tegnapi Bayern München elleni megsemmisítő, 4:0-ás vereség után önkritikusan nyilatkozott. A négyszeres aranylabdás zseni nem győzött sajnálkozni saját teljesítménye után.

Sokan, sokféle szempontból megközelítették már a Bayern kiütéses győzelmét a Barcelona ellen. Lionel Messi is megszólalt a mérkőzés után, igazán kritikus és csalódott hangnemben. „Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – Kezdte az argentin klasszis, aki nem akart sérülése mögé bújni. Messi elismerte azt is, hogy egy jobb csapat győzte le őket. „A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – értékelt Lionel Messi.

Nem mellesleg egy igazán szembetűnő statisztikával is szolgálhatunk. Lionel Messi már csak azért sem lehet büszke saját teljesítményére, hiszen mindössze 7409 métert tett meg a mérkőzés alatt, egy BL elődöntőn! A túloldalon a Bayern támadói közül Arjen Robben 10 997-, Frank Ribéry 10 487-, Thomas Müller pedig 11 199 métert futott a mérkőzés alatt…
Persze Messi elmondta, hogy a Bayern játékosok erőtől duzzadva játszottak, azonban ez még így is kínos kissé!

Nagy Ákos