Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagybevásárlást tartott az Inter

Még hivatalosan meg sem kezdődött a nyári átigazolási szezon, de már napról napra új transzfereket jelentenek be. A mai nap során az Internazionale általános igazgatója jelentette be azt, hogy a klub öt új játékost igazolt a következő szezonra.

Az első játékos, aki megnevezésre került az Diego Laxalt. Ő egy sokoldalú uruguayi játékos, aki bal támadóként, támadó és középső középpályásként is bevethető. Még nagyon fiatal, hisz csak 20 esztendős, de az Inter hosszútávra tervez vele, hiszen egy 2018 nyaráig szóló szerződést írattak alá vele. Az átigazolás díja 2 millió 300 ezer euró körül van.

A második transzfer talán már többeknek ismerős. A milánói csapat a Napolitól igazolta le a 32 esztendős Hugo Campagnarot, aki egyébként argentin nemzetiségű, de ezen már meg sem lepődünk, hisz az Inter előszeretettel alkalmazza a Dél-Amerikai ország játékosait. Nyilvánvalóan elsősorban nem a kezdő 11-be szerződtették a játékost, hanem egy esetleges sérülés pótlására.

A harmadik játékos neve sem lehet ismeretlen azok számára, akik érdeklődnek az olasz labdarúgás iránt. Marco Andreolli nevét már többször lehetett hallani, főleg annak kapcsán, hogy visszatér az Interbe, ugyanis korábban már futballozott ott, de még azt sem lehetne mondani, hogy epizódszereplőként. A Chievotól vásárolt futballista minden bizonnyal már több szerepet fog kapni a Nerazzurriknál, hiszen 26 éves korára azt lehet mondani, hogy teljesen megérett, mint középső védő.

A negyedik játékos Ruben Botta teljesen ingyen került a csapathoz az Atlético Tigre együttesétől. A 23 esztendős támadó középpályásnak nem lehetnek majd beilleszkedési gondjai, hisz ő is argentin származású.

Az ötödik játékos pedig az Inter idei legnagyobb fogása, ugyanis Marco Fassone általános igazgató szerint a következő idényt a kék-feketéknél kezdi Mauro Icardi. A még mindössze 20 esztendős játékost a Serie A egyik legnagyobb tehetségének tartják, mellesleg Barcelona nevelés, s jelenleg a Sampdorianál futballozik. Korábban a genovai klubnál azt állították, hogy Icardi a következő szezont is a kikötővárosiaknál kezdi, de nagyon úgy tűnik, hogy az Inter megfelelő ajánlatot tett.

Összegezve az Inter eddigi fogásait, bátran állíthatjuk azt, hogy egytől egyig kiváló fogás. A vezetőség minden esetben jól döntött, s egyelőre ha távozók nem lesznek, akkor egy nagyon ütőképes csapatot láthatunk, majd játszani a következő szezonban.

Báló Bence