Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német kapust vehetnek az Ágyúsok!

A legfrissebb média értesülések szerint a Premier Leauge egyik sztáralakulata, a londoni Arsenal, a korábban felreppent pletykákkal ellentétben mégsem Asmir Begovic, vagy Simon Mignolet leigazolást tervezi, hanem rutinosabbnak számító, hamburgi német válogatott hálóőrt, René Adler-t szemelte ki magának.

Bár hivatalosan az Ágyúsok még nem léptek a játékossal, illetve menedzsmentjével, ám Frank Arnesen, a Hamburger SV sportigazgatója szerint valóban megnőtt játékosuk, René Adler iránt az érdeklődés.

Korábban másik két kapus neve is szerepelt Arséne Wenger kívánságlistáján, ám a hírek szerint Begovic esetében a Stoke, míg Mignolet esetében a Sunderland magas ellenértéket kíván, a kapusok valódi értékéhez képest. Eközben Adler-t, a németek, a tőlük megszokott becsületes, és egyenes módon az értékén kezelnék, és akár már 8 millió euróért is megválnának tőle.

„Tudjuk, hogy az Arsenal-tól érdeklődnek iránta, de még nem történt hivatalos megkeresés a részükről” – árulta el Arnesen, az Arsenal-os pletykával kapcsolatban.

A részletek szerint egyébként már több felderítővel is szemügy vétette Adlert, a francia sztáredző, így maga a labdarúgó sem maradhatott szótlan, a témát illetően:
„Minden játékosnak megtiszteltetés lenne mindez. Ez olyan dolog, ami inspirál engem, és egyáltalán nem is zavaró számomra.”

Balogh József