Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo “sérülés” miatt nem kapott helyet a Real Atletico elleni keretében

Nagyon fontos mérkőzésre kerül sor hétvégén a spanyol bajnokságban, ugyanis a tabella harmadik helyén álló Atletico Madrid fogadja a városi Rivális Real Madridot, mely a dobogó második fokán áll. A hírek szerint azonban Cristiano Ronaldo nélkül vívja meg a csapatát Mourinho együttese.

A Special One segítője, a csapat másodedzője Aitor Karanka a sajtótájékoztatón a következő képen szólt – “Cristiano Ronaldo nem lesz ott a keretben. Ronaldo, Marcelo és Arbeloa kivételével mindenki jól van.”

Nem tudni, hogy tényleg ennyire komoly sérülésről van szó, vagy csupán pihentetni kívánja játékosát Mourinho készülve a Bajnokok Ligája eldöntőjének visszavágójára. A rossz nyelvek már azt beszélik, hogy szó sincsen sérülésről, csupán energiát gyűjt a portugál, de hallani lehetett olyan véleményeket is, mely szerin a Dortmundban elszenvedett vereséget követően edző és játékosa összeszólalkozott.

Az Atletico gy nagy sanszot kaphat, hiszen ha nyer utolérheti a Real Madrid együttesét, a Ronaldo féle sztori, meg ki tudja mi igaz. Lehet tényleg egy kisebb húzódással bajlódik csak a portugál.

Őszi Ádám