Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a vég, bajnok lehet a Juve – Serie A 34. forduló előzetes

A hétvégén az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság 34. fordulóját rendezik meg a szokásosnak mondható időpontokban. Kicsi eltérés van, szombat este nem kettő, hanem három mérkőzést rendeznek. Kiemelkedő rangadó a Juventus játszik a Torinó otthonában, ahol akár bajnok is lehet. Erről külön cikkben számolunk be.

Atalanta – Bologna 2013.04.27. 18:00
Jó mérkőzésnek ígérkezik a forduló nyitó találkozója. A két csapatot egyetlen pont választja el egymástól a tabellán a vendégek javára. Egyik csapat sincs túl jó formában, habár az igaz, hogy a Bologna az utolsó négy meccsén nem kapott ki, de mindegyik döntetlennel végződött. A hazaiak sem büszkélkedhetnek valami nagyon jó mutatóval, tehát mindkét csapat számára fontos a javítás.

Cagliari – Udinese 2013.04.27. 18:00 (SportKlub)
Mindkét csapat jó formában van, annak ellenére, hogy a szárd csapat kikapott a Napoli ellen 3:2-re. A vendégek már négy meccs óta nem találtak legyőzőre. Formájuk mindenképp bizakodásra ad okot.

Pescara – Napoli 2013.04.27. 20:45 (SportKlub)
A sereghajtó csapat a Napolit fogadja, melyen kellene, hogy meglepetés szülessen, de bármi megtörténhet, hisz az előző fordulóban a Delfinek ikszeltek a Farkasok otthonában. A Napolinak fontos a győzelem, hiszen ha kikapnak, és a Juve nyer a Torino vendégeként, akkor már a bajnokavatásra is sor kerülhet a hétvégén.

AS Roma – Siena 2013.04.28. 15:00
Mindkét oldalról nagy fontossággal bír ez a meccs. A hazaiak előtt még ott a remény, hogy megkaparintsák az 5. helyet, ami még Európa Liga indulást jelent. Vendégrészről pedig óriási harcot fognak vívni a játékosok a három pont megszerzésének reményében, s talán a szezon végén elkerülhetik a kiesést.

Chievo – Genoa 2013.04.28. 15:00
A hazaiak múlt heti győzelmük után előreléptek a 12. helyre, ami igencsak jó pozíció a klub számára. Tőzsérék viszont még mindig a kieső zónában vannak, s a csapaton nem látni azt az átütő erőt, ami megmenthetné őket a Serie B-től.

Palermo – Inter 2013.04.28. 15:00
A hazaiak a kiesés ellen küzdenek, s mostanság egész jó úton járnak, hogy ezt el is kerüljék, de még mindig csak a 18. helyen állnak. Az Internek szintén szüksége van a három pontra, mert ha kikapnak, akkor veszélybe kerülne a klub Európa Ligás helyezése, ami már csak hab a tortán lehetne az idei nagyon gyenge szezonra.

Parma – Lazio 2013.04.28. 15:00
A Lazio előtt nagyon fontos mérkőzés áll, hisz ha elbukják ezt a csatát is, akkor jövőre lehet, nem indulnak az Európa Ligában, pedig korábban BL-ről álmodozott a csapat, de nem tudták hozni azt a szintet. A hazaiak számára pedig szinte már tét nélküli ez a meccs, de egy esetleges győzelem után az első tízben találhatná magát a csapat.

Sampdoria – Fiorentina 2013.04.28. 15:00
Nagy meccs előtt áll a Fiorentina, hisz ha nyernek, és a Milan kikap, akkor már a harmadik helyen találhatják magukat. Azonban a Sampdoria biztos nem fogja könnyen adni magát.

AC Milan – Catania 2013.04.28. (SportKlub)
A hazaiaknak kötelező a győzelem, hogy tartsák a harmadik helyüket a bajnokságban. A három pont begyűjtése nem biztos, hogy nehéz lesz, hisz a Catania együttese nincs valami jó formában. Úgy tűnik, hogy a bajnokság végére elfáradtak. Ezt bizonyítja az is, hogy az utolsó négy meccsüket nem tudták megnyerni, s jelenleg csak a 9. helyen állnak.

Báló Bence