Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videóhír: Heerenveenben gálázott az Alkmaar

A roppant rapszodikus formát mutató Alkmaar ugyan legutóbb meghajolt a bajnoki címre hajtó PSV előtt, az azt megelőző fordulóban aratott hatgólos sikere után, péntek este ismét gólzáporos győzelmet aratott.

A 2009-es bajnok AZ, ugyan csak az alsóházban található, ez korántsem látszott meg játékán. A Heerenveen pedig hiába számít a legjobb középcsapatnak, oly’ könnyedén hajolt meg az este folyamán vendége előtt, mint az, az elmúlt években nem kevésszer megtörtént.

A találkozót, mint már sejtheti a kedves Olvasó, a látogatók nyerték meg, 0-4 arányban. Az Alkmaarból ismét kilógott klasszis teljesítményével, az amerikai válogatott Jozy Altidore, aki duplázni tudott, és még egy gólpasszt is kiosztott Gudmundssonnak.

A megszerzett három ponttal az AZ feljött a 11. helyre, míg a vesztes van Basten-fiúkat megelőzheti a hétvége végére a Groningen gárdája.

HeerenveenAZ Alkmaar 0-4
Gólszerzők: Altidore (29., 65. perc), Beerens (32.), Gudmundsson (62.)

Videón a gólok (érdemes megcsodálni Altidore, 3. gól előtti passzát, illetve második gólját, amit egy távoli szabadrúgásból szerzett az amerikai támadó):

Heerenveen-AZ Alkmaar 0-4 Highlights All Goals by marcoxxx46

Balogh József