Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego López kezdhet aggódni!

A Real Madrid kapusa az egyik legfélelmetesebb ellenfelével nézhet szembe a Vicente Calderón stadionban ma este. Tudniillik, az Atléticós Radamel Falcao az elmúlt 4 mérkőzésén 8 gólt szerzett Diego López ellen.

A Real kapuját nagy valószínűség szerint Diego López védi majd az Atlético elleni városi derbin is. A madridi sportnapilap, a ’Marca’ a mérkőzésre hangolódva egy érdekességre hívta fel a figyelmet.

Diegó López nem elég, hogy a BL elődöntő első felvonásán 4 gólt kapott Robert Lewandowskitól, most egy újabb gól gyárossal nézhet szembe. Ráadásul, nyilván López is emlékszik még rá, hogy a Lewandowski-féle esetet megelőzően Radamel Falcao volt az a személy, akitől utoljára négy gólt kapott egy meccsen a spanyol hálóőr.
Történt ugyanis, az Európa Liga 2010-2011-es idényében, hogy a kolumbiai gólvágó akkor még a Porto színeiben négy gólt rámolt be az akkor még a Villarealt erősítő Diego Lópeznek, a sorozat elődöntőjében.

Ezen kívül, a madridiak 31 éves kapusának van még egy fájó emléke Falcaóról. A tavalyi szezon végén Lópezt és a Villarealt egy kései Falcao-gól taszította a spanyol másodosztályba…

Diego López pedig nyilván nem felejtette el „sérelmeit”, és ki tudja, hátha ma este sikerül neki is kifognia egyszer a kolumbiai „Tigrisen”.

Nagy Ákos