Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kivégzést tartott a Liverpool, botlott a Spurs!

Nem érezte meg Suárez hiányát a Liverpool, amely valósággal lemészárolta a Newcastle Unitedet a St. James Parkban. A Szarkák ezzel a vereséggel már csak öt pontra vannak a kiesőzónától. A játéknap meglepetését a Wigan szolgáltatta, amely döntetlent ért el a Bajnokok Ligája álmokat dédelgető Tottenham ellen.  

A Liverpool nem várta túl jó előjelekkel a newcastle-i túrát, hiszen a csapat gólvágóját, Luis Suárezt eltiltás miatt nélkülözni kényszerülnek. Ennek ellenére Agger már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Vörösöknek, ami még csak a vég kezdete volt a Szarkáknak. Negyedóra sem kellett és megduplázta előnyét a vendégcsapat, Sturridge lépett ki a védők mögül majd Henderson elé tálalt akinek csak az üres kapuba kellett passzolnia. A Newcastle legnagyobb szépítési lehetősége Perch előtt adódott, de a középpályás fejében maradt a gól.

A második félidőben folytatódott a liverpooli gála, Sturridge gyors duplájával bizonyította klasszisát, majd a sérüléséből visszatérő Borini az első labdaérintéséből eredményes volt. Ezzel azonban nem volt vége a Szarkák szenvedésének, mert Henderson szélről belőtt szabadrúgása még beakadt a bal sarokba. Ráadásul Debuchy kiállításával tíz emberre fogyatkozott a hazai csapat, ezzel minden elszállt az esély a szépítésre.


N0-6L www.fasthighlights.com by fasthighlights-2012

A forduló nyitómeccsén a trónfosztott Manchester City 2-1-es győzelmet aratott a West Ham ellen. A Tottenham a kiesés ellen küzdő Wigan otthonába látogatott és végül a 2-2-es döntetlennek is örülhetett Villas Boas csapata. Három gólt és három pirosat láthattak a Southampton-WBA mérkőzésre kilátogató szurkolók, Gera Zoltán csapata meglepően  simán nyert a Szentek otthonában.

Szombati eredmények:

Manchester City-West Ham 2-1
Newcastle-Liverpool 0-6
Southampton-West Brom 0-3
Stoke-Norwich 1-0
Wigan-Tottenham 2-2
Veres Péter