Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Pastore kapásgóljával egy lépésre a bajnoki címtől a PSG!

Tegnap este a Ligue 1 első helyére hajtó Paris Saint-Germain gárdája, az Évianhoz látogatott, a három pont megszerzésének reményében.

A találkozóval kapcsolatban rossz ómennek számított, hogy a párizsiak alig két hete, pont ebben a felállásban kaptak ki a kiscsapattól, a Francia Kupa negyeddöntőjében.

Nos, ez a mérkőzés sem hozott fővárosi hengert, sőt még komolyabb mezőnyfölényt sem. Igaz, a hajrára kettős emberhátrányba kerültek Ancelottiék, előbb az olasz tehetséget, Marco Verrattit, majd a ráadásban David Beckhamet szórta ki a játékvezető. A taljánt második sárgalappal, míg Becks-t azonnali pirossal honorálta. A végig paprikás hangulatú mérkőzésen az angol játékos felesleges brutalitást mutatott be, így kiállítása abszolút megérdemelt volt (a képen a kiszórás utáni pillanat látható).

Megjegyzendő, hogy a lefújás utáni tülekedésben az Évian tunéziai vezéregyéniségének, Saber Khelifának is pirosat mutatott fel Oliviér Thual.

Apropó pár szó a lényegről: egy gólos győzelmével, ami javarészt az argentin Javier Pastorénak köszönhető, a PSG megőrizte 9 pontnyi előnyét az OM-mel szemben, így ha a következő körben az eredmények is úgy alakulnak, máris bajnokot avathatunk, a Ligue 1 2012/13-as idényében.

Évian – Paris Saint-Germain 0-1
Gólszerző: Pastore (50. perc)

A bajnokság élemzőnye: 1. PSG 73 pont, 2. OM 64 pont, 3. Lyon 60 pont, 4. Saint-Étienne 58 pont, 5. Lille 57 pont, 6. Nizza 57 pont,…

Pastore remek kapásgólja:

Evian TG-PSG 0-1 Highlights All Goal Javier… by marcoxxx46

Az egész találkozó összefoglalója, benne a kiállításokkal:

Evian 0-1 PSG (Highlights vòng 34, giải VĐQG… by soikeo_vn

Balogh József