Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A belga kapus maradna Madridban

Cím ráadásul nem csak pletyka, hanem maga az érintett, azaz Thibaut Courtois árulta el, a spanyol média érdeklődésére, miszerint vonakodik visszatérni a Chelsea-hez kölcsönszerződéséből, mondván nagyon jó neki a La Ligában.

Courtois vitathatatlanul kulcsszereplője volt az Atlético Madrid, Real elleni kupagyőzelmének, így ezek után végképp egyértelmű, hogy egy ilyen sikerrel, és a bajnoki harmadik hellyel a belga hálóőr jól érzi magát a „Matracosoknál”, és nem vágyik visszatérni a Chelsea-be, padozni a nagy Petr Cech mögé.

„Azt akarom, hogy maradhassak. Én inkább játszok a Primera Divisonban, mintsem, hogy a padon üljek a Premier League-ben. Közeledik a Világbajnokság, és én ott szeretnék lenni. Itt még a Bajnokok Ligájában is bizonyíthatok majd, így nincs számomra jobb hely a mostaninál.” –árulta el vágyait Courtois.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az csak egy dolog, mire vágyik a fiatal portás, két éves kölcsönkontraktusa ugyanis most nyáron jár le, és vissza kell mennie a Stamford Bridge-re. Piaci értéke pedig az elmúlt két idényben nagyon is felkúszott, hiszen stabil teljesítménye sokak érdeklődését felkeltette, így az Atléticonak nem kevés pénzt, akár 15 milliót is rá kell majd áldoznia, ha meg akarja tartani kapusát.

Balogh József