Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladó az ötvenmilliós bébi!

A The Sun úgy tudja, hogy a Chelsea nyáron eladná Fernando Torrest.  A hírek szerint a csapat leendő menedzsere, Jose Mourinho nem számol a spanyol játékossal, ugyanis a Cavani-Schürrle csatárduó megszerzését szorgalmazza. Torres két és fél éve nagy reményekkel érkezett a Kékekhez, ám finoman szólva sem jöttek be a számításai a londoniaknál.

A brit bulvárlap szinte tényként kezeli, hogy az idény végén a Chelsea megválik a eredményes Fernando Torrestől. Roman Abramovics 2011 januárjában angol átigazolási rekordot jelentő 50 millió fontot fizetett ki a Liverpoolnak a csúcsformában spanyol támadóért. A spanyol támadó azonban nem tudta átmenteni a liverpooli formáját, két év alatt mindössze 34 alkalommal volt eredményes a Kékeknél, ami kétmilliós bért jelent gólonként, ha beleszámoljuk a londoni évei alatt felvett 22 millió fontos fizetését.  

Mourinhónak 70 millió fontért szerződtetné a Napoli csatárát, Edison Cavanit illetve Andre Schürrlét a Leverkusentől. Torres jelenleg 20 gólnál jár a szezonban ennek ellenére folyamatos kritikák érik teljesítményét. Egykori liverpooli edzője Rafa Benítez bízik a spanyolban, ám Benítez távozásával Torres is lapátra kerülhet. Abramovics áron alul kénytelen túladni Torresen, a transfermarkt.de igazolási honlap 24-28 millióra taksálja a Kölyök becenévre hallgató támadót.

Veres Péter