Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi Neymar: Most épp a papa cáfol

Igen, tudjuk, lerágott csont, Neymar a Barcelonáé, Neymar a Realé, nem is, mert a legnagyobb brazil csillag Egerben folytatja. Persze mindig megpróbálunk mi is újdonságot írni, most sincs ez másként, ugyanis a Santos játékosához egy nagyon is közel álló forrás állította azt, hogy a támadó jövő nyárig nem megy sehová.

Ez a megbízható forrás pedig nem más, mint Neymar édesapja. A 21 esztendős labdarúgó atyja a Radio Bandeirantes nevű állomásnak elárulta, hogy hiába zengi állandóan a sajtó, hogy fiacskája óriási összegért ide, vagy oda távozik, kitölti jövő nyárig érvényes szerződését. Sőt, odáig ment, hogy szerinte a Santos még csak hivatalos kapcsolatban sincs egy kérővel sem.

Persze nagyon szépek, és hihetőek is lennének a papa szavai, csak hát érdemes lenne néhány ténybe belegondolni. A jövőnyári távozás lehet, hogy több szempontból is kényes ügy lenne. Egyrészt Neymar figyelmét lekötné a Világbajnokságon, hogy akkor azután hol is folytassa. Sőt, másrészt a Santos-nak se lenne túl nagy biznisz, ha egy lejárt szerződésű játékost kéne elengednie ingyen, akit a Barcelona állítólag már most 60 millió euróért vinne.

Balogh József