Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monaco már a portugál sztárra hajt!

A Ligue 1-be, egy esztendőnyi purgatóriumi tartózkodás után visszatérő AS Monaco-t az utóbbi hetekben sorra nagyobbnál nagyobb nevekkel hozzák össze. Természetesen nem is véletlenül, hiszen a klub orosz tulajdonosa minimum máris az első háromba vágyik kedvenc játékszerével.

A keret feltuningolásának legjobb módja pedig az, hogy végy egy rakás jó játékost, egy még nagyobb rakás pénzért. Ezt a receptet a jelek szerint igyekszenek betartani a hercegségben, és egy újabb sztárt céloztak meg.

A legújabb pletyka szereplője a portugál Joao Moutinho, aki pillanatnyilag még éppen harmadik bajnoki címét ünnepli klubjával, az FC Portoval. A Sporting nevelése 2010 óta játszik a portóiaknál, és tavaly már majdnem meg tudta szerezni az angol Tottenham Hotspurs, ám a luzitánok már akkor is minimum 20 milliót kértek érte. A legfrissebb becslések szerint piaci értéke már 30 millió euró körül jár, a 26 esztendős középpályásnak, de a hírek szerint ez nem jelenthet problémát a zsíros pénztárcájú Monaco-nak.

Mindeközben a Chelsea érdeklődéséről is hallani Moutinhoval kapcsolatban, ami nem is lenne meglepő, ugyanis José Mourinho várható érkezésével újra felduzzadhat a portugál kolónia létszáma a Stamford Bridge-en.

Balogh József