Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Montolivo szezon értékelése

Az olasz élvonalban szereplő AC Milan középpályása Riccardo Montolivo szerint, az idei szezon rendkívül nehéz volt, de a csapat végig kitartóan küzdött, aminek meglett az eredménye.

“Nagyon nehéz szezon volt ez, de a csapat összetartó volt és végül megszereztük a harmadik helyet. Ez volt a célunk. Nem adtuk fel, végig hittünk abban, hogy sikerülni fog. Látni lehetett, hogy mennyire örültünk a mérkőzés végén, mivel ez egy nagyon fontos eredmény volt. Van néhány igazán tehetséges fiatal játékosunk, de mindent nem várhatunk el tőlük. Köszönet az összes szurkolónak, akik mindvégig velünk voltak.” – nyilatkozta az olasz válogatott középpályás.

Az AC Milan tehát megszerezte a dobogó legalsó fokát, mely egyben az utolsó Bajnokok Ligáját érő hely a Serie A-ban. A csapat óriásit küzdött a Fiorentinaval szemben, hisz csupán két ponttal előzték meg őket a tabellán. A küzdelem nyitott volt teljesen az utolsó fordulóig, de mivel a Milan nyerni tudott a Siena otthonában, (igaz nem meggyőzően) ezért ők indulhatnak a legrangosabb európai kupasorozatban.

Báló Bence