Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético elengedi Falcaót!

José Mourinho után újabb nagyágyú hagyja el Madrid városát a szezon végén. Az Atlético Madrid megerősítette, hogy Radamel Falcao távozik a nyáron a spanyol fővárosból.

Radamel Falcao 2 szezont töltött a Matracosoknál. 90 tétmérkőzésen 70 gólt szerzett az elmúlt két idényben. Idén is remekül termelt, hogy mást ne említsünk, a bajnokságban 28 gólnál jár jelenleg, amivel bronzcipős lesz a La Liga idei küzdelmeit tekintve.

“A szezon előtt leültünk Falcaóval, és megegyeztünk abban, hogyha BL indulást érő helyhez segít minket, akkor mi is segíteni fogunk neki. Saját maga dönthet a sorsáról. Hogyha távozni akar, akkor nem gördítünk elé akadályt. Bárhogy is dönt majd, mi mellette állunk. Eladtuk már Fernando Torrest, Sergia Agüerót vagy Diego Forlánt is. Az Atlético mindig túllépett a történteken, és erős csapat maradt. Megnyugtatok mindenkit, jövőre is erősek leszünk!” – Nyilatkozta Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético tulajdonosa és vezérigazgatója.

Falcao tehát saját maga dönthet a sorsáról, hogyha távozni akar meg lesz rá a lehetősége. Kérőkben nyilván nem lesz hiány,már eddig is olyan nagyágyúkkal szóba hozták a kolumbiai gólvágót, mint a két manchesteri csapat, a United és a City, a Paris-Saint Germain vagy a Chelsea. Legutóbb pedig a francia első osztályba feljutó újgazdag Monaco mega-ajánlatáról olvashattunk.
Falcao válogathat majd kedve szerint…

Nagy Ákos