Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan veteránját három csapat is vinné

Massimo Ambrosininek június 30-ig él még a szerződése, de egyelőre nem hosszabbították meg azt. Ezért több klub is érdeklődik iránta, hisz ha lejár a kontraktusa, akkor ingyen vihető. Az érdeklődők között van két tengeren túli klub is.

A 35 éves középpályás iránt Amerikából a LA Galaxy valamint a Chicago Fire is érdeklődik. Szinte biztosra vehető, hogy mindkét csapat igen csábító ajánlatot tud tenni a játékos számára, hisz Ambrosini ilyen idősen már nem lesz alapember a Milánnál. A LA Galaxy egyébként is szeret foglakoztatni olyan játékosokat, akik már közel állnak a visszavonuláshoz, habár ez elmondható több amerikai csapatról is. Beckham volt csapatánál Ambrosini olyan játékosokkal futballozhatna együtt, mint az ismert hálóőr Carlo Cudicini, vagy az ír csatár Robbie Keane, de megemlíthetjük még az egyik legjobb amerikai játékost Landon Donavant is. A Chichago Fire-nál már nem ilyen széles a paletta, hisz ők nem tartoznak a tradicionális nagy tengeren túli klubok közé, de mégis néhány játékos őket választja levezetésképp, mint például a német válogatott Arne Friedrich.

Ahogyan a cikk elején említettük három klub érdeklődik iránta. Nos, a harmadik érdeklődő az angol West Ham United, mely a 10. helyen fejezte be friss feljutóként a Premier League-t. Ambrosini esetleges Londonba való távozása után nem biztos, hogy ki tudná harcolni magának a helyet a kezdőben, de mindenesetre sokéves tapasztalatával segíteni tudná a csapatot, annak ellenére is, hogy világéletében szülőhazájában játszott.

Báló Bence