Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Rafa Benítez a célkeresztben?

A L’Équipe szerint a bajnok Paris Saint-Germain felvette a kapcsolatot a spanyol Rafal Benítezzel, aki pillanatnyilag még a Chelsea megbízott menedzsere. A frissen Európa Liga győztes szakembert Carlo Ancelotti esetleges távozása esetén alkalmaznák értelemszerűen.

Benítez londoni szerepvállalása már az elejétől biztos volt, hogy csak ideiglenes megoldás, hiába az EL siker. És mivel nem is nagyon marasztalják a Chelsea-nél, a spanyol is a nagy edző keringő részese lehet a nyáron.

Érdekes háromszöget zárhat be egymással a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, és a Chelsea gárdája. A franciáktól a Realhoz kerülhet Ancelotti, bár a Ligue 1 legújabb bajnokánál erre nem nagyon hajlanak. Ugye már hivatalos, hogy José Mourinho, és a „Blancok” szakítottak, így a portugál mester visszatérhet a „paradicsomba”, a Stamford Bridge-re. És az onnan távozó Benítez lezárva a kört ülhet le a párizsi kispadra.

Ám eközben már arról is hallani, hogy a Napoli is kész lenne szerződtetni, a Serie A-ban egyszer már megbukó Benítezt.

Egy biztos, nem csak utóbbi az egyetlen a PSG listáján, az edzői poszt betöltésére, szóba került már a teljesség igénye nélkül: Fabio Capello, Roberto Mancini, Laurent Blanc, sőt, még a jelenlegi sportigazgató, a Milannal edzőként már „szépen” leégő Leonardo is.

Balogh József