Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar állítólag már nagyon közel a Barcához!

A brazil ‘O’Globo‘ lap állításai szerint Neymar július elsejével a Barcelona játékosa lesz. Állítólag a múlt héten megszülethetett a megállapodás Neymar, a Santos és a Barca között.

A Brazil futball jelenlegi legnagyobb kincse, Neymar állítólag a nyáron a Barcelonába igazol, állítja a brazil ‘O’Globo‘ lap. Neymar úgy tudni, hogy már el is ismerte Spanyolországba szerződését azután, hogy bekerült a júniusi brazíliai Konföderációs Kupára készülő válogatott keretbe.

A brazil lapok már azt is tudni vélik, hogy Neymar most vasárnap játszhatja utolsó meccsét a Santosban, a Sao Paulo elleni bajnokin. A Santos vezetői azonban azt szeretnék, hogy a 21 éves klasszis a Konföderációs Kupa után még egy búcsúmérkőzés erejéig öltse magára nevelőklubja szerelését.

Neymar szerződése köztudott, hogy 2014 nyarán járna le, így idén a Santos nagy pénzt kasszírozhatna az eladásával is, hiszen a Barca 65 millió eurót sem sajnálna a játékosért. Ráadásul Luiz Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya is arra ösztönzi Neymart, hogy már idén tegye át székhelyét Barcelonába!

Úgy tűnik tehát, hogy hamarosan lezárulhat a Neymar-saga. Legalábbis az ‘O’Globo’ szerint mindenképpen, hiszen a lap szerint a felek hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.

Nagy Ákos