Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb két Real játékos került szóba a Milannal

A Királyi gárda éléről távozik Mourinho. Ezt már mindenki tudja, s ennek következtében több játékos is elhagyhatja a spanyol fővárosi klubot. A minap már beszámoltunk Xabi Alonso lehetséges távozásáról, akit a Milannal hoztak szóba. A Corriere dello Sport két újabb Real játékost hozott kapcsolatba a Rossonerivel.

Az első játékos, akit az olasz lap említ az Diego López, aki idén télen igazolt a Realhoz. Meglepetésre Casillast kiszorította a kezdőből a 31 esztendős kapus, de bebizonyította, hogy ő is megállja a helyét a királyi gárdában. Azonban Mourinho távozása után korántsem biztos, hogy meg tudja tartani kezdő pozícióját. Hisz bárki váltja a portugál trénert a kispadon, azzal számolni kell, hogy a madridi élő legenda, Casillas visszakerül a kezdőbe. Az AC Milan együttesénél igaz Abbiatival hosszabbítottak még egy évvel, de nem biztos, hogy át tudja menteni idei jó formáját a következő szezonra. Ezért az olaszoknak szükségük van egy jó kapusra, aki még pár évig tudna védeni jó formában. Erre a célra talán a legtökéletesebb játékos Diego López, kinek piaci értékét 5 millió euróra becslik.

A másik játékos, akit a sajtó megemlít szintén ebben a szezonban igazolt a Real együtteséhez. Luka Modricról, a horvát középpályásról van szó, aki Mourinho távozása után szintén mehet a pletykák szerint. A sokoldalú középpályás sokszor szerepelt klubjában, bár többek szerint nem hozott olyan teljesítményt, mint amit elvártak tőle. Sokan úgy gondolják, hogy azért a 33 millió fontért, amit kifizetett érte a Real a Tottenhamnak sokkal, de sokkal többet kellett volna nyújtania. Ehhez képest a szezon első felében nem is játszott sokszor. A játékos csakugyan, mint López már átlépte a Milan „korhatárát”, miszerint a csapat nem igazol 26 esztendősnél idősebb játékosokat. Idén nyáron azonban lehet, eltűnik ez a „korhatár” és a Milan leigazolja mindkét játékost. Az idő múlásával mindenre fény fog derülni.

Báló Bence