Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real bejelentkezett a Málaga tehetségéért

Francisco Román Alarcón Suárez, vagy ahogy a nagyvilág ismeri, Isco a Real Madrid célkeresztjébe került. A madridiak 35 millió eurót ajánlhatnak a tavaly Európa legtehetségesebb játékosának is megválasztott Iscóért. A ‘Marca’ szerint a két klub képviselői és a játékos édesapja szerdán megkezdték a tárgyalásokat Isco átigazolásáról a spanyol fővárosban.

Az olasz ‘Tuttosport’ lap által alapított ‘Golden Boy’ díjat tavaly Iscónak ítélték, mint 2012-ben Európa legtehetségesebb fiatal játékosának. Isco karrierjében egy év alatt hatalmas fordulópont következett be. A ‘Golden Boy’ elnyerése után a fiatal karmester fantasztikus szezont produkált a Málagával.

Isco az anyagi gondokkal bőven sújtott Málaga legfontosabb játékosává vált, remek játékával segítette csapatát a fantasztikus BL menetelésben is – a Málaga ugyebár nagy meglepetésre egészen a negyeddöntőig jutott a sorozatban. Isco a spanyol válogatott keretébe is meghívót kapott, teljesítményének megkoronázásaként.

A idei szezonban nagy valószínűség szerint ismét európai kupaindulós helyen végez majd a Málaga, csakhogy az UEFA a súlyos anyagi problémák és az adósságállomány miatt 1 évre eltiltotta a nemzetközi kupaszerepléstől a csapatot. A süllyedő hajót a vezetőedző, Manuel Pellegrini hagyta el először, őt több játékos is követheti. Isco játékjogáért korábban hallani lehetett, hogy szinte fél Európa sorban áll, azonban most úgy tűnik, hogy a Real Madrid lehet a befutó. A madridiak 35 millió eurót fizethetnek a játékosért. A ‘Marca’ értesülései szerint, a felek már tárgyalóasztalhoz is ültek egymással.

A Real jelen állás szerint mindenképpen szeretné leigazolni Iscót, és akár még egyik játékosát, is “hozzácsapná” az ajánlatához. José Mária Calléjónnak és a fiatal Álvaró Moratának van a legnagyobb esélye arra, hogy Isco ellenértékét képezze.
Egy biztos, a ‘Marca’ szerint az üzlet hamarosan megköttetik.

Nagy Ákos