Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real visszavásárolná egykori játékosát a Bundesligából

Dani Carvajalt az elmúlt nyáron adta el a Real a Bayer Leverkusennek, hiszen José Mourinho egyáltalán nem számolt az amúgy tehetséges jobbhátvéddel. A portugál szakember távozásával, és Carlo Ancelotti valószínűsíthető érkezésével, a madridi sajtó szerint Carvajalt könnyen lehet, hogy visszavásárolja a Real a nyáron.

Daniel Carvajal Ramos a Real Madridban pallérozódott. A második csapat meghatározó játékosa volt Madridban, azonban a nagy áttörés elmaradt számára, nem sikerült bemutatkoznia Cristiano Ronaldoék között. José Mourinho nem is számolt vele a jobbhátvéd poszton, így a most 21 éves játékost eladták a Bayer Leverkusennek.
Carvajal remek idényt zárt a Bundesligában. Bajnoki bronzérmet szerzett a gyógyszergyáriakkal, és maghatározó játékosa lett a német csapatnak.

A Real Madridnál teljesen új korszak kezdődik José Mourinho távozásával, és a hírek szerint Carvajal részese lehet  az “új időszámításnak”. Legalábbis a madridi sajtó nagyon hangoztatja, hogy a fiatal jobbhátvéd a nyáron visszatér Madridba, egy év kitérő után. Maga az érintett természetesen nem zárkózna el a visszatéréstől. “Ki az, aki elzárkózik a hazatéréstől? Azt hiszem készen állok arra, hogyha úgy alakul, akkor visszatérjek a Real Madridhoz. Mindez egy új szintet jelentene a pályafutásomban, aminek nagyon örülnék.” – idézi Carvajalt a madridi ‘Marca’.

Dani Carvajal visszatérése természetesen nagyban függhet attól is, hogy ki lesz a Real Madrid új vezetőedzője. Mondjuk a ‘Marca’ Carlo Ancelotti -ki más?- egyik jövőbeni igazolásaként jelöli meg Carvajalt…

Nagy Ákos