Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale marad a Spurs-nél?!

Angol lapértesülések szerint Gareth Bale még legalább egy évig a Tottenham-nél marad, annak ellenére, hogy a Spurs ismét lemaradt a Bajnokok Ligájáról. Az Év játékosának megválasztott walesi középpályás egy interjúban utalást tett a jövőjével kapcsolatban.

A walesi szélsőért a Manchester United és a Real Madrid is bejelentkezett, azonban könnyen elképzelhető, hogy mégis marad a White Hart Lane-en. A Guardian értesülése szerint Bale meghosszabbítja a 2016-ban lejáró szerződését, amelynek záradéka 50 millió fontban szabja meg a kivásárlási árát, azzal a kikötéssel, hogy 2014 nyara előtt nem távozhat másik csapathoz.

A Tottenham nem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája indulást, így jövőre csak az Európa Ligában indulhatnak a Sarkantyúsok. A Spurs ásza ennek ellenére büszke csapata idei teljesítményére: “Keményen harcoltunk idén, a csapat és a menedzser is nagyszerűek voltak. Új rekordot állítottunk be a Spurs a klub történelmében, mi szereztük a legtöbb pontot a Premier League-ben. Ez normál esetben elég lenne a Bajnokok Ligájához, most azonban más a helyzet.” Lehangoló, de összeszedjük magunkat majd újra. Csak össze kell fognunk és nekivágni újra.”nyilatkozta a Spurs TV Online-nak.

A középpályás sorsa valószínűleg a csapat karibi túrája után fog eldőlni, ám ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a jövő nyárig még biztosan marad a ködös Albionban.

 

 

Veres Péter