Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brémából érkező játékossal erősödhet a dortmundi védelem

Felipe Santana a nyáron távozik, és az ősi rivális Schalke mezét viseli majd a következő szezontól. Így az ő helyére mindenképpen igazolnia kell a Dortmundnak, ám kérdéses, hogy mi lesz a többi játékos sorsa. A védelmet erősítendő Brémából érkezhet játékos a Signal Iduna Parkba.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az idény egyik meglepetéscsapatának számító Freiburgnál már felfigyeltek egy játékosra a Borussia részéről, Fallou Diagne ügyében azonban egyelőre nagy a csend. Most újabb hír látott napvilágot, ezúttal az élvonalbeli tagságát csak az utolsó előtti fordulóban kiharcoló Werder Bremen egyik játékosával hozták hírbe a klubbot.

Szokratisz Papasztatopulosz az idényben a brémaiak egyik legjobbja volt, így nem csoda, hogy a Borussián kívül a Leverkusen érdeklődését is felkeltette. A görög védő korábban megfordult a Genoa és Milan csapatában is, 2011-ben költözött Németországba. Idén 29 bajnokin lépett pályára, a kicker osztályzatai alapján pedig a 21. lett a védők rangsorában. Szerződése 2016-ig köti őt a Weser partjára, értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra becsüli. Brémában a következő szezontól nagy átalakítások várhatóak, új edző is érkezik a csapat élére, ám a fentebb leír ár ellenében megválnának tőle.

Móra Tamás