Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferdinand egy évvel hosszabbított!

Rio Ferdinand egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Manchester United-del – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 34 éves középhátvéd a 12 szezonját kezdi jövőre az Old Traffordon.   

Ferdinand 2002-es bemutatkozása óta 432 mérkőzésen lépett pályára a Unitedben, ezalatt hat bajnoki címet zsebelt be a Vörös Ördögökkel.

A rutinos hátvéd idén visszavonult a válogatottságtól, immáron teljes erejével a klubjára koncentrálhat. „Boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésem. Ki ne akarna egy ilyen fantasztikus csapatban játszani 76 ezer néző előtt minden héten? Most már csak a klubkarrieremre koncentrálok, ami jól megy az utóbbi években. Nagyszerű a csapat, most új korszak kezdődik, ami nagyon izgalmas. Alig várom, hogy Daviddel dolgozhassak, és még több trófeát nyerjek.” – nyilatkozta a klub honlapjának.

David Moyes, a Manchester United leendő menedzsere, elismerően beszélt a 34 éves védővel kapcsolatban: Mindenki számára világos, hogy ez volt Ferdinand egyik legjobb szezonja a klubnál és kívülállóként is látszik mekkora egyéniség az öltözőben  Örülök hogy aláírta az új szerződését és már várom, hogy együtt dolgozhassak vele”  

Veres Péter