Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb edző neve merült fel a Napolinál

Walter Mazzarri a Napoli sikeredzője távozik a klubtól, ez már hivatalos. Azonban még nem tudni, hogy az olasz bajnoki második helyezett csapat irányítását ki veszi át. Több sikeredző neve is felmerült már, s most egy újabb igazán jó trénert hoztak szóba az Azzurrikkal.

A legfrissebb hírek szerint a Napoli elnöke de Laurentiis szívesen látná csapata kispadján a jelenleg Londonban a Tottenham kispadján dolgozó Andre Villas-Boas-t. A még mindössze 35 esztendős portugál tréner idén 5. helyre vezette csapatát, ami EL indulást jelent csapata számára. Igaz a klubnál sokan BL szereplést vártak a következő szezonra, de ennek ellenére sem szeretnének megválni a fiatal trénertől.

Nem csoda, hogy Laurentiis felfigyelt a szakemberre, hisz, ahol eddig dolgozott ott rengeteg trófeát nyert különböző klubokkal. Mourinho segédedzőjeként, szinte mindent megnyert klubszinten. Miután elváltak útjaik Villas-Boas befutott edzővé vált. Legsikeresebb szezonja a Portoval volt, kikkel triplázni tudott. Bajnokság, kupa és EL győzelem még 2011-ben. A Chelseanél a következő szezonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, s idény közben menesztették is a gyenge szereplés miatt. Az idei szezonra Tottenham szerződtette, ahol egész jól alakultak a dolgok, s továbbra is bíznak benne.

A Napolinál tehát ő a negyedik név Benítez, di Matteo és Mancini mellett, aki irányíthatja a klubot a 2013/14-es szezonban.

Báló Bence