Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: Sneijder az ADO-ban folytathatja

Rodney Sneijder, a nagy Wesley 22 esztendős öccse a hírek szerint egy szezon után távozhat a Waalwijk együttesétől, és az ADO Den Haagban folytathatja, amelynél a mostani idényt töltötte, a magyar Horváth Gábor is.

A De Telegraph értesülése szerint a legkisebb Sneijder fiú már találkozott is a hágaiak másodedzőjével, Henk Fraserrel, és a szerződtetéséről tárgyaltak. Rodney-nak ugyan még egy évre szóló szerződése van a fővárosiakkal, könnyen dönthet valóban a távozás mellett, ugyanis távolról sem számít alapembernek a sárga-zöldeknél.

Rodney Sneijder híresebbik testvéréhez hasonlóan Utrechtben született, ám ugyanúgy az Ajax akadémiáján nevelkedett. Azonban a kistestvér sosem tudott betörni a nagycsapatba, így egy esztendőnyi utrechti kölcsönjáték után igazolt tavaly az RKC-hoz, ahol azonban nem igazán találta meg számításait. A baloldali középpályás 26-szor lépett pályára az Eredivisieben, ebből 10-szer kezdőnként. Öt sárgalapja mellett két gólt, és egy asszisztot jegyeztek fel a neve mellé. A kupában egyszer volt eredményes.

Balogh József