Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Makaay: A Bayern nyeri a BL döntőt

Persze ezt így nem mondta ki, de a holland középcsatár erősen hisz a bajorok sikerében, illetve véleménye szerint Heynkes fiai képesek lesznek megbirkózni a rájuk nehezedő nyomással.

Az utóbbi napokban még a csapból is az idei BL döntő győztesének a latolgatása folyik. Nem egy és nem kettő futball egyéniség szólalt már meg ez ügyben. Most a régebben visszavonult holland csatár fejti ki véleményét a holnapi fináléval kapcsolatosan.

A 38 éves Roy Makaay biztosra veszi a bajor sikert a 2013-as Bajnokok Ligája döntőjében. Véleménye szerint a Heynkes által vezényelt csapatot még a tavalyi BL kudarc sem tántoríthatja el a győzelemtől és úgy véli, hogy idén a Bayern viszi haza a kupát.

,,Azt hiszem, hogy nagyon nagy esélye van a Bayern-nek a győzelemre. Persze amennyiben kellőképpen össze tudnak játszani és hasonló produkciót nyújtanak majd, mint az elődöntőben.”– Mondta Makaay a Bayern München hivatalos honlapjának.

,,Egy meccses menet lesz, ahol sosem lehet tudni, hogy mi lesz vége, de biztos vagyok benne, hogy oda teszik magukat a Bayern játékosai. A Dortmund-nak nincsen veszítenivalója. Négy év leforgása alatt harmadjára jutott el idáig a Bayern, és az utóbbi két alkalommal mindig ők maradtak alul. Nagy nyomás nehezedik rájuk, de a Bayern München nagy klub, orvosolni tudják a nyomással járó nehézségeket”– Zárta mondandóját az egykori „bőrgatyás” aki 2003 és 2007 között szolgálta a müncheni egyesületet.

Lakatos Miklós