Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi Neymar: Dani Alves megint okoskodik!

A Barcelona, és a brazil válogatott jobbhátvédje, Daniel Alves ismét elővette kotnyeles formáját, és ahelyett, hogy Victor Valdés tegnapi búcsúvacsoráján vett volna részt, ismét nyomást helyezett honfitársára. Mégpedig arra a Neymarra, akit a katalánok állandóan a magukhoz való szerződtetéssel terrorizálnak.

Daniel Alves legújabb megnyilvánulása szerint, amit most éppen a Marcanak csacsogott el, úgy gondolja, hogy Lionel Messi, és Neymar egymásnak lettek teremtve, és nagyon jól tudnák segíteni egymást a pályán.

Alves meg van arról győződve, hogy Neymar nagyon is illene a Barcelona játékába, és sokban megkönnyíthetné Messi dolgát. Hiszen már évek óta hatalmas teher jut az argentin nyakába, és az újfiú sokat átvállalhatna ennek a tehernek a cipeléséből.
„Ha van két ilyen jó játékosunk, akkor több különböző stílusban is tudunk játszani. Azt hiszem az egymás megértésével sem lenne probléma, mert Neymar egy SZERÉNY játékos.”

„Soha nem tudhatod, mit hoz a jövő, nyitottnak kell lenni, és akkor könnyebben el tudod fogadni, amit a sors az utadba hoz. Én nagyon boldog vagyok (a) Barcelonában, és azt kívánom, hogy még maradhassak.” –tért ki Alves saját sorsára is.

Balogh József