Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg Brémába került a Bayern – támadó

Brémában új szelek fújnak a következő szezontól, hiszen idén majdnem búcsúzott az első osztálytól a csapat. 14 évnyi szolgálat után megköszönték Thomas Schaaf edző munkáját is, helyettesét továbbra is keresik. Jövőre egy ütőképes csapatot szeretnének összehozni a Weser partján, az első új igazolásuk ennek érdekében már meg is van.

Nils Petersen az idei szezont kölcsönben Brémában töltötte ugyan, most azonban végleg meg is vásárolták. A támadó a Bayern München játékosa volt, ám Münchenben csak peremembernek számított, nagyon ritkán kapott lehetőséget. Idén aztán kikölcsönözte a Werder Bremen, ahol 11 találatot ért el a szezonban, ezzel pedig holtversenyben a csapat házi gólkirálya lett. A 24 éves játékost így végleg magához is kötötte Lisztes Krisztián korábbi klubja, az átigazolási díjat azonban a két klub nem hozta nyilvánosságra.
A csatár négy évre kötelezte el magát régi-új állomáshelyén. „Nagyon boldog vagyok, hogy végleg megvásárolt engem a Bremen. A következő szezont illetően nagyon motivált vagyok, szeretnék valami nagyot alkotni a csapattal.”

Móra Tamás